dissabte, 1 de juny del 2013

Dos morts en accidents de trànsit a Cadaqués i Alfés

Barcelona (Efe). - Dues persones han mort en dos accidents de trànsit ocorreguts a les localitats de Cadaqués (Girona) i d'Alfés (Lleida), segons ha informat el Servei Català de Trànsit. El primer accident s'ha produït sobre les 13:52 hores d'avui al nucli urbà de Cadaqués quan, per causes que es desconeixen, un turisme que circulava costa avall ha xocat contra un fanal.
Com a conseqüència del xoc ha mort la conductora, i única ocupant del vehicle, Blanca GV, de 62 anys d'edat, i veïna de Barcelona. En l'accident han intervingut 3 patrulles dels Mossos i 2 dotacions dels Bombers de la Generalitat. També han actuat 3 dotacions de la Policia Local i 2 ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques. (SEM)
L'accident d'Alfés s'ha produït a les 14:04 hores al quilòmetre 132,8 de la C-12 en xocar, per causes que encara es desconeixen, un tot terreny i un turisme. En l'accident ha mort Cristóbal A.B. de 59 anys i veí de Lleida que era un dels passatgers del tot terreny. També una persona ha patit ferides menys greu i una altra ha resultat lesionada lleument, que han estat traslladats pel SEM a l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida. En l'accident han intervingut 4 patrulles dels Mossos d'Esquadra, 3 dotacions dels Bombers de la Generalitat i 2 ambulàncies del SEM.

Míriam Youbi

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada