dissabte, 10 de novembre del 2012

Celina Chavat (1º Notícia)

MIGUEL ANGEL DE 72 ANYS DETINGUT A LA MANIFESTACIÓ DEL 25-S
Se l'acusa de colpejar a un antidisturbis i d'intentar treure-li la porra...
A en Miguel Angel Quintero de 72 anys el van detenir a la manifestació del 25-S, a Miguel (ex-empleat de la banca de Rondela) el treuen d'entre els manifestants per esposar-lo.
Hi ha un video que mostra com un policia intenta esposar-lo mentre en Miguel tira de la porra de l'altre policia. Aquests són els fets del video, en canvi la policia asegura que es va comportar de forma agresiva i que va intentar colpejar amb la porra a un antidisturbis. A les 22:30  del dijous Miguel surt  de la presó, porta el braç dret envenat. "Me'l van retorçar mentre m'esposaven, jo estava pacificamentamb uns amics assegut al terra" afirma Miguel : "Jo no vaig fer mal a ningú, vaig agafar-li la porra perquè deixesin de colpejar-me"


Celina Chavat (2º Notícia)

PRESÓ PER L'AUTOR DEL VIDEO CONTRA MAHOMA
L'autor dels videos contra mahoma, Nakoula Basselef Nakoula, ha estat detingut...
Nakoula, el director de la pelicul·la de catorze minuts: "L'inocencia dels Musulmans" penjada a la Red Social, també detingut per violar la llibertat condicional per frau al 2010 i per utilitzar noms dels familiars per obrir 600 comtes bancaris falsos. La pel·licula de Nakoula va crear protestes al món Islàmix causant la mort de 50 persones, entre les quals la mort de l'embaixador estadounidenc que es va fer dir Bacil ( nom que havia utilitzat Nakoula a la Red Social) i va afirmar que ell era l'autor de la pel·licula. Poc després de la mort de l'embaixador l'agència Asociated Press va informar que Nakoula era Bacil, un home de 55 anys que té una benzinera, pare de dos fill i cristià. Nakoula es va presentar devant del jutjat que en aquella ocasió li va dictar una fiança de 10.000 dolars que va ser retirada el divendres passat per ficar-lo a la presó.


Celina Chavat (3º Notícia)

AL ZOO LA PRIMERA CRIA DE DOFÍ DESDE FA SIS ANYS
El dissabte va néixer una cria de dofí, fet que no es produia des de feia sis anys...
Aquests dissabte va néixer la cria de dofí. La mare es diu Anak, aquest es el seu tercer fill, el pare es diu Blau i es un mascle de 13 anys.
La mare va completar amb èxit la gestació, i el dijous va mostrar els primers indicis de part, el fetus ja visible. El part es va produir de manera natural a les piscines del ZOO DE BARCELONA. La cria s'adapta perfectament i la mare el guia per les piscines acompanyant-lo amb l'aleta dorsal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada