dijous, 20 de desembre del 2012

Eric Abidal torna al terreny de lloc.


El defensa francès Éric Abidal va tornar a entrenar-se amb el grup després del trasplantament de fetge a què va ser sotmès a l'abril, en una sessió marcada per la recaiguda que ha patit el tècnic Tito Vilanova, a qui se li ha reproduït un tumor.

L'entrenador blaugrana no va dirigir la sessió, però va estar amb els seus jugadors a la ciutat esportiva abans de ser operat matí, i va ser el seu assistent Jordi Roura qui es fet càrrec de l'entrenament.

Un cop per a la plantilla que va coincidir amb la que seria la bona notícia de la jornada, el retorn d'Éric Abidal al treball de grup, després d'haver superat un càncer de fetge el 2011 i un trasplantament l'abril d'aquest any.

El defensa, que ja s'exercitava al marge des de feia temps, havia rebut aquest dimarts permís del club per poder unir-se a la resta dels seus companys, de manera que aquesta tarda ha tornat a entrenar per fi amb normalitat, amb l'objectiu de tornar a jugar en breu, desig que va expressar en reiterades ocasions.

A l'entrenament del dia d'avui no han participat Andrés Iniesta ni David Villa, que han dut a terme entrenament específic al gimnàs.



Aaron Bernal, Adrian Contreras i Cristian Castarnado.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada