dijous, 31 de gener del 2013

EL PRIMER CLÀSSIC DEL 2013

El dia 30 de Gener del 2013, es va disputar el primer clàssic de l'any 2013, i la primera semifinal del trofeu Copa S.M. el Rei: REAL MADRID-F.C. BARCELONA.

El F.C. Barcelona va sortir com a favorit, però no va saber aguantar bé. Al minut 57 de partit va marcar el F.C. Barcelona, ho va fer el d' Arenys de Mar (Cesc Fabregàs), amb un xut creuat que Diego López, no va poder aturar.

El F.C. Barcelona s' animava cada vegada més, però a minut 78de partit, el central francés Raphaël Varane, amb un bon cop de cap va empatar el partit, i llavors va ser el Reial Madrid qui s'animava, aproximadament al minut 85 el portugués Cristiano Ronaldo va tenir una oporunitat que Gerard Piqué va refugiar cap a xut de cantonada.

Al minut 88 de partit, el lateral català del F.C. Barcelona Jordi Alba va xutar a la porteria blanca i el porter Diego López va aturar, el partit va concluir amb un resultat de 1-1 al Santiago Bernabeu.

El dia 30 de Febrer es jugarà la tornada del trofeu Copa S.M el Rei al camp blaugrana l'estadi Camp Nou.