dijous, 31 de gener del 2013

Segona Divisió - Barça B- Reial Madrid Castella: Els nens marquen el camí (3-1)

El Barça B va golejar el Castella al Miniestadi en l'aperitiu dels Clàssics que vénen a les pròximes dates. Morata va avançar el seu equip en 36 ', però la vermella directa a Àlex per agredir Araujo va trencar el partit i va acabar amb les opcions del conjunt visitant. El mexicà, en dues ocasions, i Deulofeu, de penal, golejadors culers.

El partit va tenir dues guions clarament diferenciats. La primera part, rubricada a nom de 'Reial Madrid Castella', va ser un regal per al conjunt visitant, que va aprofitar les imprecisions dels homes d'Eusebio. Amb un Deulofeu acostumat a fer la guerra pel seu compte, el Barça B es va oblidar del futbol que fan els majors per intentar enxampar el seu rival a la contra. Els blancs, per la seva banda, amb un sistema defensiu molt cuidat, impedien totes les escomeses locals.

 
Tant va el càntir a la font que al final es trenca. Mejías va aconseguir el seu límit i va començar la festa al Miniestadi. Araujo, primer de xut creuat després d'un mal rebuig de la defensa blanca i després culminant una contra en què va ser assistit per Luis Alberto, va marcar els dos primers gols. El tercer va ser obra de Deulofeu, que va anotar un penal comès per Morata.

L'últim quart d'hora va passar entre canvi i canvi dels dos equips, que no van gaudir de més ocasions. El Castella comença a patir en veure l'abisme de la Segona B cada vegada més a prop, ja que amb el partit d'avui es col · loquen a dos punts del descens. Barça B, per la seva banda, respira a la zona alta de la classificació.

Aaron Bernal i Cristian Castarnado

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada