dijous, 14 de març del 2013

Bonnie Tyler representarà Regne Unit a Eurovisió

La cantant, de 61 anys, interpretarà el tema 'Believe in Me', escrit entre altres pel nord-americà Desmond Child

 
 

Bonnie Tyler representará a Reino Unido en Eurovisión
Bonnie Tyler, en una actuació a Londres AP / PA, Yui Mok



La cantant gal · lesa Bonnie Tyler, famosa per la seva hit dels 80 Total Eclipse of the Heart, serà la representant de Regne Unit en el concurs Eurovisió, segons ha anunciat avui la BBC.

Tyler, de 61 anys, interpretarà el tema Believe in Me, escrit entre altres pel nord-americà Desmond Child, el nom figura al costat de èxits de Bon Jovi, Aerosmith o Ricky Martin.
"Em sento veritablement honrada i encantada de poder representar el meu país a Eurovisió, especialment amb una cançó tan fabulosa", va dir la cantant citada per la BBC, que tria per tercer any al representant britànic en el concursAmb l'elecció de Tyler, Regne Unit opta per una basa segura per millorar la seva posició en el rànquing, després que l'any passat Engelbert Humperdinck quedés en penúltima posició. Els britànics no guanyen el concurs des de 1997, quan Katrina and the Waves interpretar Love Shine a Light.

El concurs d'Eurovisió se celebrarà el 18 de maig a la ciutat sueca de Malmö. Representant a Espanya viatjaran allà El somni de Morfeo, que interpretarà Amb tu fins al final.

Carla Centellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada