dimecres, 13 de març del 2013

Tintín tornarà als cinemes per Nadal de 2015, dirigit per Peter Jackson

El mític personatge creat per Hergé tornarà amb una història molt possiblement inspirada en 'El temple del Sol' i 'Les 7 boles de cristall'.


Nadal del 2015. Aquesta és la data anunciada per Steven Spielberg perquè Tintín, el mític personatge creat per Hergé, torni a la gran pantalla en la seqüela que dirigirà Peter Jackson.

Quan Spielberg i Peter Jackson es van llançar a l'aventura que suposava portar a Tintín als cinemes a través de la tecnologia de captura del moviment el repte va ser concebut com una trilogia a dues mans: Els dos produirien, Spielberg dirigiria la primera, Jackson es faria càrrec de la segona i la tercera la filmarían al conjuntament. 

Malgrat la tèbia acollida que Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn va tenir en taquilla-no oblidem que el personatge d'Hergé no té molt èxit als Estats Units, el principal mercat-, fa ara un any Spielberg va confirmar que seguirien endavant amb el pla previst i que hauria seqüela dirigida per Peter Jackson.

Ara és de nou Spielberg qui anuncia la data del retorn de Tintín als cinemes. "Peter Jackson serà el director de la seqüela i jo el productor. Ja tenim un guió i iniciarem la captura del moviment probablement a finals d'aquest any. No és segur, però esperem que la pel·lícula s'estreni al voltant del Nadal de 2015 ", va afirmar durant una entrevista concedia a The Times Of India.

Quant a la història, Spielberg i Jackson han barrejat dos llibres de Tintín que "sempre van estar destinats a combinar pel mateix Hergé", però es va negar a revelar de quina obres es tracta encara que tot apunta que podrien ser El temple del Sol i Les 7 boles de cristall.

La nova pel·lícula tornarà a estar protagonitzada per Jamie Bell (La legió de l'Àguila), que és qui dóna vida a Tintín, mentre que Andy Serkis, el Gollum d'El Senyor dels Anells, interpretarà el capità Haddock.

També repetiran Simon Pegg i Nick Frost (tots dos protagonistes Zombies Party) que donen vida als inspectors Hernández i Fernández. La nova entrega dirigida per Jackson intentarà superar les xifres de Les aventures de Tintín: El secret de l'Unicorn que estrenada el 2011 va tenir un pressupost de 130 milions de dòlars i només va recaptar 373.000.000 a taquilla.

Azucena Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada