dimecres, 13 de març del 2013

La Generalitat creu que els pares dels menors de 16 anys han de poder recuperar l'import de l'entrada del concert de Justin Bieber


La sotsdirectora general d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives, Mariona Viñolas, ha afirmat que Doctor Music hauria de retornar l'import de les entrades als pares menors de 16 anys que les van adquirir per poder acompanyar els seus fills al concert de Justin Bieber dissabte 16 al Palau Sant Jordi.
La promotora va exigir primer que els menors de 16 anys havien d'anar acompanyats per una persona adulta, però ara ha reduït a 14 l'edat mínima perquè els assistents hi puguin entrar sols, després de sol·licitar una ampliació horària com a concert de joventut. Després d'aquest canvi, Doctor Music va dir que no tornaria l'import de les entrades als progenitors dels adolescents menors de 16 anys que, en un primer moment, havien d'accedir al recinte acompanyats. En el cas dels assistents de 14 anys, podran entrar amb el DNI, en cas contrari, ho hauran de fer amb un adult. Viñolas ha dit, en declaracions a RAC 1, que la reglamentació "no diu res específic" sobre tornar els diners en aquests casos.
"Si Doctor Music ha fet un canvi en les condicions establertes, potser haurien de retornar l'import, però no hi ha una condició específica" en relació amb aquesta qüestió, ha subratllat Viñolas, que ha apostat per debatre-ho amb Doctor Music. Els concerts de joventut tenen l'hora límit a les set del vespre. Per això, els organitzadors van sol·licitar una pròrroga, ja que l'espectacle està previst que finalitzi a les deu del vespre. La Generalitat hi va accedir després dels informes favorables de l'Ajuntament de Barcelona i dels Mossos d'Esquadra.
Justin Bieber demana perdó per fumar porros
Núria Guinovart

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada