diumenge, 10 de març del 2013

L'advocat de Urdangarin nega concessions "a dit" a València


Pascual Vives "no preveu" que el seu client pugui ser reclamat en dos judicis simultanis


L'advocat d'Iñaki Urdangarin, Mario Pascual Vives, ha assegurat aquest divendres que la Generalitat Valenciana i l'Ajuntament de València no van donar concessions "a dit" a l'Institut Nóos, una cosa que també nega l'alcaldessa de València, Rita Barberá. Segons ha explicat Pascual Vives als mitjans de comunicació a la porta del seu despatx, "a dit no es va fer res".


La Fiscalia Anticorrupció ha apreciat indicis d'un possible delicte de prevaricació de Camps i Barberá en relació amb els contractes signats per l'Institut Nóos entre 2004 i 2006, pels quals la fundació dirigida per Urdangarin i el seu exsoci Diego Torres va rebre de les administracions valencianes prop de quatre milions d'euros.

En preguntar si per aquest fet el Duc podria ser reclamat en dos judicis simultanis-a València ia Balears-, Vives ha comentat que no ha "contemplat la situació". Així mateix, després que la Fiscalia hagi citat a declarar l'assessor jurídic del Rei, el Comte de Fontao, i al vicesecretari d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, el lletrat ha indicat que Urdangarin no manté cap relació amb ells.

Finalment, Pascual Vives ha reiterat que no creu que s'imputi a la Infanta Cristina com a testimoni encara que ha afegit: "A hores d'ara no descarto res".

Carla Centellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada