divendres, 15 de març del 2013

Urdangarin va demanar ajuda al rei per a Nóos

 


L'exsoci Diego Torres presenta un correu electrònic en què el Duc de Palma li demana a Joan Carles I que l'ajudi a “donar un impuls” per atraure personalitats a la cita esportiva València Summit



Iñaki Urdangarin va enviar el setembre del 2004 un correu electrònic al rei Joan Carles per mostrar-li el seu interès en què pogués,“en la mesura del possible”, “donar un impuls” per invitar “certes personalitats” a l'esdeveniment esportiu València Summit, que va constar de tres edicions per cadascuna de les quals l'Institut Nóos va percebre 1.044 milions d'euros públics.

En el correu electrònic, que ha estat entregat per l'exsoci d'Urdangarin, Diego Torres, davant el jutjat d'Instrucció número 3 de Palma, el marit de Cristina expressa al monarca espanyol que “ens faria molta il·lusió” comptar amb la participació d'aquestes personalitats en la cita esportiva, “conscient de la dificultat de la tasca”.

En el mateix correu, Urdangarin comenta a Joan Carles I haver fet arribar, “a través de Jaime de Marichalar”, al propietari de Louis Vouitton, Bernard Arnault, “una proposta per participar com a patrocinador secundari de la cita, fet que per suposat li donaria dret a participar com a ponent”.

“Potser amb un impuls del Senyor, el temps no correria tant i el senyor Arnault decideix amb rapidesa. Crec que la proposta és de gran interès per al grup LVMH”, afegeix Urdangarin.
Després d'exposar al llarg de tot el correu en què consistiria el Valencia Summit, Urdangarin li diu que “creu sincerament que és un projecte molt interessant. I estic convençut que es crearà una important xarxa de relacions entre el grup d'acadèmics, directius i gestors públics”.

 El marit de Cristina indica al monarca que, “si li sembla oportú el tema, quedo a l'espera dels seus comentaris i pla d'acció”.

Carla Centellas
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada