diumenge, 12 de maig del 2013

CiU insisteix en demanar un dèficit per a Catalunya del 2,1%


El secretari d'organització de CDC, Josep Rull, ha insistit aquest diumenge a reclamar un objectiu de dèficit del 2,1% per a Catalunya malgrat la negativa del govern espanyol a una flexibilització que superi el 2%. Davant les insistents crides de l'oposició perquè el govern de CiU no demori més la presentació dels pressupostos del 2013, Rull ha assegurat que sense la flexibilització del dèficit que reclama el seu partit és impossible elaborar els comptes perquè suposarien “el desmantellament de l'estat del benestar”.
Catalunya és l'única comunitat que encara no ha presentat els seus comptes per a aquest any, fet que exaspera l'oposició, menys al soci parlamentari de CiU, ERC, que no donarà suport a uns comptes amb l'actual objectiu de dèficit de l'1,2%. En declaracions als mitjans des de Terrassa, Rull ha assegurat que “la xifra que es manté sobre la taula és el 2,1%”.
Tot i això, i encara que el govern espanyol ha deixat clar que aquesta xifra és impossible, CiU creu que encara queda marge per a l'acord.


Judit Antón 
Judith Hernàn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada