diumenge, 12 de maig del 2013

Mor el presentador, actor i locutor Constantino Romero als 65 anys


El presentador de televisió, actor i locutor Constantino Romero (29 de maig de 1947, Albacete) ha mort als 65 anys a Barcelona, segons ha informat aquest diumenge la Cadena SER. Va triomfar a la televisió amb programes com La parodia nacional, així com en la ràdio, on va començar la seva carrera professional, i en el doblatge cinematogràfic.
Constantino Romero ha posat veu a alguns personatges emblemàtics del cinema, com Darth Vader, a La Guerra de les Galàxies i a Terminator, així com a actors com Clint Eastwood o Arnold Schwarzenegger.
Romero va anunciar la seva jubilació el 12 de desembre de l'any passat a través del seu compte a la xarxa social Twitter: “Gràcies per l'afecte. Han estat 47 anys de treball. I tota una vida. Ràdio, televisió, teatre, doblatge. Ha valgut la pena. Una abraçada. That's all folks! (Això és tot amics!)”, va escriure en el seu compte, que des del passat 5 de maig està inactiu.
Va ser premiat amb una Antena d'Or el 1999 i dos TP d'Or com a millor presentador de televisió el 1996 aLa parodia nacional i el 1999 per Alta Tensión.


Judit Antón
Judith Hernàn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada