dimecres, 22 de maig del 2013

Una dona ha estat embarassada d'un nadó de pedra durant 46 anys


Una dona marroquina de 75 anys i de nom Zahra ha estat embarassada més de 50 anys. Tot va començar l'any 1955 quan la dona va començar a sentir les contraccions i va anar a l'hospital per tenir la criatura. Un cop allà però, va veure com moria una dona a la sala de parts i espantada va tornar cap a casa.
El cap d'unes hores les contraccions van desaparèixer i el nen va deixar de moure's. La Zahra va creure que portada un "nen adormit", una creença popular marroquina que explica que hi ha nens que decideixen viure sempre més a la panxa de la mare per protegir el seu honor.
Durant més de 50 anys la dona ha portat el nen a dins i fa pocs dies, a l'edat de 75 anys, va tornar a patir les contraccions d'un part. A l'hospital van descobrir que portava un "nen adormit" des de feia més de mig segle! La criatura havia estat acceptada pel cos com si fos un altre òrgan. 
Després de més de 5 hores d'operació, els metges van aconseguir treure la criatura que estava totalment calcificada i era com una pedra.

Azucena Ruiz


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada