diumenge, 12 de maig del 2013

Primer passadís, al Vicente Calderón


Els jugadors del FC Barcelona rebran aquesta tarda el passadís dels campions per part de l'Atlético de Madrid i demà dilluns rebran el reconeixement dels aficionats. El tècnic del Barça Tito Vilanova s'emporta aquest diumenge a tota la plantilla a Madrid, per celebrar el títol. I és que encara que la lliga ja està guanyada, els blaugrana necessiten la victòria si volen igualar el rècord dels 100 punts del Real Madrid.
Per a aquest partit, Tito no podrà comptar amb el porter Víctor Valdés i el defensa Éric Abidal. Valdés, que ha arrossegat molèsties durant tota la setmana per culpa d'una fascitis plantar que li va impedir jugar contra el Betis, pateix ara a més una contractura al bessó de la cama esquerra que li farà ser baixa també al Calderón.
Abidal, que durant els últims dies tampoc s'havia pogut exercitar al mateix ritme que els seus companys per culpa d'una sobrecàrrega als bessons, va patir durant l'entrenament d'ahir un petit trencament al soli de la cama esquerra i tampoc podrà formar part de la llista de convocats. Les baixes de Valdés i Abidal s'uneixen a les dels defenses Carles Puyol i Javier Mascherano, encara que tots ells viatjaran aquest diumenge amb l'equip, el mateix que el porter del filial Jordi Masip, substitut de Valdés en la convocatòria.


Judit Antón
Judith Hernàn

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada