dimarts, 7 de maig del 2013

Troben tres adolescents que han estat segrestades durant 10 anys


Fa una dècada Amanda Berry, Gina DeJesus i Michelle Knight van desaparèixer a Cleveland, Ohio (Estats Units). Després de buscar-les durant mesos sense resultats, la policia va tancar la investigació. Ara, i després de 10 anys de segrest, s'han pogut alliberar.


La notícia ha donat la volta al món quan les tres noies han estat rescatades per un veí de la casa del costat on estaven tancades. Charles Ramsey, que ja s'ha convertit en tot un heroi, ha explicat que va sentir crits de la casa del costat. S'hi va apropar i va aconseguir obrir la porta amb una cossa.

D'allà en va sortir Amanda Berry amb la seva filla -creuen que el pare és el segrestador- que de seguida va trucar a la policia: "Hola policia ajudeu-me, sóc Amanda Berry. He estat segrestada i crec que he estat desapareguda durant 10 anys, estic aquí. Sóc lliure ara... He sortit a les noticies durant tot aquest temps..."
 
El propietari de la casa ha estat detingut i també els seus dos germans que la policia creu que van ajudar a organitzar el segrest. Cap dels seus veïns havia sospitat mai. Era un conductor d'autocar i ningú es pensava que tenia tres noies segrestades a casa seva.

Azucena Ruiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada