dimecres, 1 de maig del 2013

Nova agressió dins del Parlament de Veneçuela a diputats de l'oposició

La sessió va ser interrompuda després de la baralla. El president de la cambra es nega a donar la paraula als que no reconeixen a Maduro


Diversos diputats de l'oposició van ser copejats aquest dimarts a l'Assemblea Nacional de Veneçuela en una sessió que va acabar sent interrompuda i que havia començat amb la negativa del seu president, Diosdado Cabello, a donar el dret de paraula als opositors per no reconèixer Nicolás madur com a governant.

El diputat opositor Juliol Borges, ensangonat, fortament colpejat en un ull i amb el pòmul esquerre visiblement inflat, va explicar al canal privat Globovisión que "s'han colpejat a diversos diputats avui", entre els quals ha citat Ismael García, María Corina Machado i Nora Bracho.


El president, Nicolás Maduro, va afirmar que els fets de violència a l'Assemblea Nacional no s'han de repetir i va assegurar que va parlar amb el president del Parlament, Diosdado Cabello, perquè prengui mesures de "disciplina". "Conversem personalment amb el company Diosdado Cabello i ell va a prendre les mesures d'autoritat i disciplina perquè no es repeteixin fets com aquest, perquè nosaltres hem de buscar la pau, la convivència, el respecte a la Constitució, a les lleis, a les idees ", va dir. Segons Maduro, l'oposició "venia a provocar violència".

Carla Centellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada