dissabte, 4 de maig del 2013

Condemnat a dos anys de presó per gravar al bany del seu pub a clientes.


El Jutjat del Penal 1 de Jaén ha condemnat a C. D. M. V. a dos anys de presó per gravar a dones en el bany del seu pub, a Cazorla (Jaén). A més, haurà de pagar una multa de 3.600 euros i indemnitzar amb 1.000 euros a cadascuna de les 35 clientes a les que va gravar. Segons ha quedat acreditat, el condemnat va instal · lar al bany de senyores una minicàmera camuflada a l'interior d'una presa de corrent amb què realitzava gravacions de vídeo i fotos de les usuàries. Els fets van passar des de desembre de 2008 i durant almenys un any.

Després de les denúncies de diverses afectades (va ser una d'elles la que va descobrir la càmera camuflada), la Guàrdia Civil va iniciar una investigació i va comprovar que el propietari de l'establiment conservava al seu ordinador 148 fitxers en què s'observava a dones baixant les calces o nues mentre es canviaven el vestit.

Van ser 38 les dones identificades en els enregistraments, encara que tres d'elles no es van presentar en la causa. La resta va denunciar l'amo del pub per un delicte continuat contra la intimitat. I, encara que en el judici celebrat la setmana passada, la defensa va intentar arribar a un acord de conformitat i rebaixar així la condemna, les afectades van optar per continuar endavant amb el procés i demanar, a través de l'acusació particular, cinc anys de presó i 6.000 euros d'indemnització.

Azucena Ruiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada