dilluns, 22 d’abril del 2013


Alonso guanyador de la carrera de Xina
Fernando Alonso molt content de fer-se amb la victòria en una cursa que ha dominat, era el més fort i el cotxe més ràpid, no semblava tenir rival, sens dubte el Ferrari d'aquest any és un dels millors cotxes per lluitar pel mundial: "La cursa ha estat fantàstica per a nosaltres, des del principi fins al final, perquè no hem tingut grans problemes amb el cotxe. La degradació dels pneumàtics va ser menys greu del que s'esperava i pel que capaç de manejar. Aquest triomf és gran després de la meva retir a Malàisia, perquè hi havia molta pressió sobre nosaltres per acabar la carrera. Hem acabat segon a Austràlia i el primer lloc aquí, és per tant, sens dubte, un molt bon començament. Estic molt optimista de cara al futur ".



Kimi Raikkonen, va ser segon amb el Lotus i Lewis Hamilton complet el podi en tercera posició, tot i sortir amb la pole.



Sebastian Vettel, amb el Red Bull terme quart a només dues dècimes de Lewis Hamilton, li van faltar poques voltes per poder passar i acabar al podi, però tot i acabar quart manté el liderat de pilots per davant de Kimi Raikkonen i tercer es col · loca Fernando Alonso.



La cinquena i meritòria posició va ser per Jenson Button que va sortir amb pneumàtic dur per intentar compensar el baix ritme que té encara el seu Mclaren, Felipe Massa amb el Ferrari va ser sisè, en una cursa modesta pel ritme que té el Ferrari aquest any. Setè ser Daniel Ricciardo, amb el Toro Rosso. Paul di Resta vuitè amb el Force Índia. Novè Romain Grosjean, amb el Lotus. I tancant la zona de punts acabo Nico Hulkenberg.



Mark Webber, Nico Rosberg, Adrian Sutil i Esteban Gutierrez es van retirar de la cursa.



Com era d'esperar els pneumàtics l'estratègia amb els pneumàtics, va ser la clau de la cursa Els tres primers Alonso, Kimi i Hamilton van sortir amb pneumàtics tous mentre que Vettel, Jenson Button i Nico Hulkenberg van sortir amb durs, van ser els únics dels que sortien entre els deu primers a la graella a sortir amb durs.
Sergio Juncal

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada