diumenge, 21 d’abril del 2013

Els Castellers de Vilafranca aixequen torres humanes al centre de Londres


Els Castellers de Vilafranca han viatjat a Londres a primera hora del matí d'aquest divendres per passar un cap de setmana en el què aixecaran les seves torres humanes en llocs emblemàtics de la capital britànica. En l'expedició viatgen 168 castellers que tenen previst fer la seva primera actuació a les 12 d'aquest migdia a Potters Fields Park.

Castell de los Castellers de Vilafranca ante el puente de la Torre en Londres.

Els Verds s'han premiat a sí mateixos en el començament de temporada amb l'organització d'aquest viatge per celebrar la gran temporada que van realitzar l'any passat i que va culminar en la diada de Tots Sants amb la millor actuació de la història castellera. De la mateixa manera que en el 2012 els seus castells van causar sensació entre els gratacels de 'la Gran Manzana' de Nova York  i el 2011 a l'Índia, en aquesta ocasió també estan convençuts de l'interès que despertaran els seus castells entre els londinencs.

Les seves actuacions es repetiran aquest divendres tarda a Broadgate Circle i durant el dissabte i el diumenge en diferents punts del centre de Londres. La tornada serà el diumenge a la tarda i tenen previst arribar a Vilafranca del Penedès cap a les 11 de la nit. El viatge finançat per la colla i els mateixos castellers els permetrà celebrar a Londres la diada de Sant Jordi i el Saint George 's Day, una festa comuna en territori català i britànic.

Azucena Ruiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada