dimarts, 23 d’abril del 2013

Cinc morts en un tiroteig en un complex d'apartaments a Seattle

 Entre els morts hi un sospitós al qual els agents han disparat. Les autoritats investiguen les circumstàncies del succés

Almenys cinc persones han mort en un intens tiroteig en un complex d'apartaments de la ciutat de Federal Way, prop de Seattle, a l'estat de Washington, segons ha confirmat la policia. Entre els morts hi un sospitós al qual els agents han disparat. Les autoritats investiguen les circumstàncies de l'incident.

Segons ha explicat la portaveu de la policia de Federal Way, Cathy Schrock, els agents van acudir al lloc després de rebre una trucada d'emergència que alertava del tiroteig a les 21.30 hores de diumenge. En arribar, els policies van trobar a dos homes ferits al terra de l'aparcament. Quan es van acostar a atendre'ls, un d'ells va treure una pistola, al que els policies van respondre obrint foc. En l'intercanvi de trets, l'individu va morir. El segon home va morir poc després a l'escena del crim.

Al costat d'aquests dos individus, la policia va trobar a un tercer home mort al mateix aparcament. En registrar l'edifici d'apartaments, els agents van localitzar en un dels habitatges a un home i una dona, també morts.


Carla Centellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada