dimarts, 23 d’abril del 2013

Detinguts tres joves autors de diversos robatoris gràcies al WhatsApp

La propietària del terminal sostret va col · laborar amb la policia a la ubicació dels delinqüents facilitant, a través de l'aplicació, l'itinerari que anaven realitzant

Agents de la Policia Nacional han detingut tres joves autors de diversos robatoris gràcies a una aplicació de localització i rastreig d'un smartphone. La propietària del terminal sostret va col · laborar amb els agents en la ubicació dels delinqüents facilitant en temps real, a través de l'aplicació WhatsApp, l'itinerari que els lladres anaven fent.

Així els policies van ser seguint els passos dels delinqüents des d'on es van cometre els robatoris, fins on van ser finalment detinguts gràcies a les dades aportades per l'aplicació (app) i comunicats per la víctima a la Policia.

La Policia Nacional ha recomanat en diverses ocasions la instal · lació d'aplicacions i programes gratuïts molt senzills de configurar, que permeten la recuperació de mòbils d'alta gamma o pastilles o l'esborrat del seu contingut. Una d'aquestes apps ha estat en aquesta ocasió de gran utilitat per localitzar i detenir els autors d'aquests robatoris.

Carla Centellas

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada