dimarts, 23 d’abril del 2013

El Bayern arrasa amb el barcelona 4-0 en el partit de anada a semifinals de la champeons League

Barcelona vs. Bayern

El FC Bayern de Munic, en un partit en el va mostrar una precisió quirúrgica, va golejar avui dimarts al Barcelona per 4-0 després d'emmanillar a l'equip català en el primer temps fent que la seva possessió de pilota fos inútil i estèril.Lionel Messi va estar pràcticament desaparegut del partit, la qual cosa va poder deure's en part al fet que no està en plena forma després de la seva lesió, i el Bayern, sense tenir tant la pilota, va anar l'equip que va portar perill quan va atacar i el que va acabar fent els gols.El Barcelona, com era d'esperar, va apostar per mantenir la possessió de pilota i fer-la circular i es va trobar amb un Bayern que estava obstinat a tancar-li els espais i que, quan aconseguia fer-se amb la pilota, procurava posar-ho el més ràpidament a l'àrea contrària.Els primers dos minuts del partit van ser significatius. El Barcelona va tenir la pilota gairebé minut i mitjà seguit, sense aproximar-se a l'àrea contrària. El Bayern, quan es va apropiar de la pilota, va acabar generant la primera ocasió del partit a través de l'holandès Arjen Robben, que va rematar contra el cos de Víctor Valdes després de rebre una gran passada de l'espanyol Javi Martínez.La pilota era del Barcelona, de vegades més del que hagués volgut el Bayern, la qual cosa va arribar a produir certa inquietud en la Allianz Sorra. El Bayern marcava i atropellava quan podia, generant un servei de cantonada darrere l'altre i una bona arribada de Thomas *Müller en el minut 16.En el minut 25, en una jugada que es va originar en un dels múltiples serveis de cantonada que va tenir el Bayern, va arribar l'avantatge per al club bavarès. Després del cobrament, Robben va recollir el rebot i centre des de la dreta, Dante va cabotejar primer cap al centre i Müller, des de curta distància, va vèncer a Valdes també amb una rematada de cap.