diumenge, 28 d’abril del 2013

Detingut l'home que ha ferit dos 'carabinieri' i una dona embarassada en un tiroteig a Roma

Eren les 11.35 d'aquest diumenge. El nou president del Govern italià, Enrico Letta, estava pronunciant les paraules "Juro ...." sobre la Constitució, quan Luigi Preiti, de 49 anys, entrava a la plaça situada davant Presidència i començava a disparar. Vestia un vestit de diumenge i corbata. "He comptat sis o set cops", explica Enrica Agostini, enviada de RaiNews24, que amb el seu operador era l'única activa en aquell lloc i en aquell moment.





Preiti és un paleta de la regió de Calàbria, que en les últimes setmanes ha perdut la seva activitat, la seva casa i la seva dona. "Un desequilibrat", han dit algunes fonts més tard. "Luigi està bé de salut, no pateix malalties i tot això em trastoca molt", ha rebatut poc després el seu germà Arcangelo. Aquest ha afegit que Luigi havia tornat recentment al seu poble d'origen, després de 20 anys de treball en el nord de la península. "No és un desequilibrat", ha repetit.

"Segons les primeres informacions, s'ha tractat d'un gest aïllat", ha dit poc després el nou ministre d'Interior italià, Angelino Alfano. "La situació general del país no és motiu de preocupació, encara que hem reforçat la seguretat", ha assegurat el ministre.


Azucena Ruiz

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada