diumenge, 7 d’abril del 2013

Cuatre amics es perden pescant a Sibèria i es mengen el seu amic per sobreviure.


Alexander Abdullaev i Alexei Gorulenko admeten que es van alimentar del cos del seu amic Andrei Kurochkin, després de la mort d'aquest per les extremes condicions climàtiques. Una quarta persona, Viktor Komarov, continua desapareguda.


Una excursió per pescar a Sibèria va acabar amb tragèdia i un presumpte cas de canibalisme. Segons informa el diari Siberian Times, quatre amics es van perdre per la taigà siberiana i per poder sobreviure s'haurien alimentat d'un dels seus companys morts.

La premsa local recull que dos dels excursionistes, Alexander Abdullaev i Alexei Gorulenko admeten que es van alimentar del cos del seu amic Andrei Kurochkin, després de la mort d'aquest per les extremes condicions climàtiques. Una quarta persona, Viktor Komarov, continua desapareguda.

Les autoritats russes, que han recuperat el cos de Kurochkin i trobat senyals de talls en les restes, estan investigant els fets que apunten a un cas d'antropofàgia. La vídua no perdona que els amics s'alimentessin "d'allò que més estimava a la vida quan podien haver matat animals per tal de sobreviure".


Azucena Ruiz.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada